Doelstelling:

Werkgroep Hartveilig Angerlo heeft als doelstelling: “Het opzetten, uitbreiden en in stand houden van een reanimatie- en AED-netwerk in het dorp Angerlo, om sneller eerste hulp te kunnen verlenen bij slachtoffers van een hartstilstand, in aanvulling op de professionele hulpverlening”.
Dit betekent dat slachtoffers van een hartstilstand, binnen de cruciale tijd van 6 minuten (looptijd) in hun eigen buurt gereanimeerd kunnen worden.

Om deze doelstelling te bereiken is het noodzakelijk dat er voldoende AED’s beschikbaar zijn én voldoende vrijwilligers die als burgerhulpverleners eerste hulp kunnen verlenen.

Voldoende AED’s in elke buurt van Angerlo, die 24 uur per dag, 7 dagen in de week, dus ALTIJD voor iedereen openbaar beschikbaar en inzetbaar zijn.

Voldoende burgerhulpverleners die bij slachtoffers van een hartstilstand eerste hulp kunnen verlenen door te reanimeren en een AED in te zetten.


 
 

Volg je hart, steun ons!

Help ons om Angerlo HARTveilig te maken.
WONEN vlakbij een AED: een VEILIG idee!

Er is veel geld nodig voor de aanschaf van de AED’s met de geklimatiseerde buitenkasten. Daarnaast moeten er voldoende middelen aanwezig zijn voor de instandhouding van het AED-netwerk, het preventief onderhoud van de AED’s en buitenkasten, de periodieke vervanging van de elektroden en accu’s en de vervanging van de AED’s en buitenkasten na beëindiging van de levensduur.

Klik hier voor uw donatie